Bootlening

offerte aanvragen

Soms loop je geheel onverwacht tegen de boot van je dromen aan. En soms komt de financiering ervan nét even niet goed uit. Weet dan dat Credico je in dat soort situaties snel en correct kan helpen die éne buitenkans te pakken, met een bootlening op maat.

Credico is al jarenlang het financiering maatje van liefhebbers van een boot zoals u. En omdat we begrijpen dat úw boot van uw dromen waarschijnlijk maar één keer voorbij komt, kunt ook u bij Credico heel gemakkelijk en snel beschikken over precies het juiste bedrag tegen de laagste rente.

Laat Credico het werk doen

Credico, onderdeel van A-Krediet Financiele Diensten, is professionele krediet bemiddelaar, wij geven advies voor een selectie Nederlandse banken en verzekeraars. Door onze jarenlange kennis van financiering en verzeker producten en onze professionele opgeleide medewerkers, staan wij garant voor een uitstekend krediet advies. Uiteraard stellen wij het krediet samen met u. Wij zoeken voor u een financiering tegen de zo gunstig mogelijk rentetarieven en betalingscondities.

Credico staat voor een uitstekend klantgerichte krediet advies. Transparantie, eenvoud en een duidelijk advies staan hierbij voorop.

Wilt u naast dat éne buitenkansje voor uw boot, een goedkopere rente of een lagere maandlast dan kunt u die wens nu bij Credico realiseren.

Belt u daarom direct Credico, 0318-452452 en vraag vrijblijvend een lening aan.

Wij weten als geen ander dat een lening met goede voorwaarden en rente het mogelijk maakt om uw wensen te realiseren.

Vraag snel hier uw lening aan of bel nu 0318-452452.

Bootlening aanvragen