WOZ Krediet

offerte aanvragen

Het WOZ Krediet is een interessante leenvorm indien. De rente is meestal lager dan bij een doorlopend krediet of persoonlijke lening. U kunt het WOZ Krediet vergelijken met een kredietfaciliteit met een bepaalde kredietlimiet. U bepaalt zelf óf u aflost en wanneer. Eenmaal afgeloste bedragen kunt u zo weer opnemen. Alleen over het bedrag dat u heeft opgenomen, betaalt u rente. Op die manier kunt u het WOZ Krediet steeds aanpassen aan uw financiële situatie.

Variabele rente

Het rentepercentage is variabel en wordt maandelijks berekend. Het rentebedrag wordt geïncasseerd van uw betaalrekening.

Laat Credico het werk doen

Credico, onderdeel van A-Krediet Financiele Diensten, is professionele krediet bemiddelaar. Door onze jarenlange kennis van financiering en verzekeringsproducten en onze professionele opgeleide medewerkers, staan wij garant voor een uitstekend krediet advies. Uiteraard stellen wij het krediet samen met u. Wij zoeken voor u een financiering tegen zo gunstig mogelijke rentetarieven en betalingscondities.

Credico staat voor een uitstekend klantgerichte krediet advies. Transparantie, eenvoud en een duidelijk advies staan hierbij voorop.

Wilt u naast dat éne buitenkansje een goedkopere rente of een lagere maandlast dan kunt u die wens nu bij Credico realiseren.

Belt u daarom direct Credico, 0318-452452 en vraag vrijblijvend een lening aan.

Wij weten als geen ander dat een lening met goede voorwaarden en rente het mogelijk maakt om uw wensen te realiseren.

Vraag snel hier uw WOZ Krediet aan of bel 0318-452452.

WOZ Krediet aanvragen